5 sept. 2011

Ronda Sant Pau amb Paral.lel, accidents o la desidia municipal.La Ronda Sant Pau con Paral.lel, accidentes o la desidia municipal/ LA Ronda Sant Pau et l'avenue du Paral.lel, accidents et négligence municipale.

Ronda Sant Pau amb Paral.lel, accidents o la desidia municipal.
Fa anys que es parla de la reforma del Paral.lel i la Ronda Sant Pau. Avui al diari a sortit el tema de nou. Segurament serà per d'aquí, 4 o 8 anys. En 11 anys a la Ronda he vist pel balcó moltes coses. Molts accidents a causa de la mala distribució del trafic , la mala pintura, la mala senyalització, la perillositat de l'encreuament, les bicis i les motos que volen passar per on no poden. Aquí teniu una petita mostra d'accidents que he pogut fotografiar. En 4 o 8 anys més en aquesta cruïlla, quants accidents més hi pot haver? Desídia municipal, desídia burocràtica,desídia d'uns senyors que fan les coses als seus despatxos. Això si un flamant Molino tot nou vigila el lloc, tapat per uns frondosos arbres que no deixen veure la tant aclamada façana. Al mateix temps vianants, ciclistes, motociclistes, es juguen la vida en un creuament que sembla del tot innocent. Que les imatges parlin!


La Ronda Sant Pau con Paral.lel, accidentes o la desidia municipal.
Hace muchos años que se habla de la reforma del Paral.lel de Barcelona. Hoy en el diario he vuelto a ver el tema. Seguramente se hará en unos 4-8 años (!). En los 11 años que he vivido en la Ronda he visto desde mi balcon muchas cosas. Muchos accidentes causados directamente por culpa de la mala distribución del tráfico, la mala pintura, la mala señalización, la peligrosidad del cruce, las bicis y las motos que quieren pasar por donde no pueden. Aquí tenéis una pequeña muestra de accidentes que he podido fotografiar. En 4 -8 años ¿cuantos accidentes más habrá en este cruce? Desidia municipal, desidia burocrática, desidia de unos señores que hacen las cosas MAL desde sus despachos de burócratas. Eso si el flamante nuevo Molino lo vigila todo desde su tan aclamada nueva fachada ultramoderna, completamente oculta tras unos frondosos árboles. Mientras tanto, peatones, ciclistas y motoristas se juegan la vida en un cruce de inocente apariencia. Las fotos os hablarán.


La Ronda Sant Pau et l'avenue Paral.lel, accidents et négligence municipale.
Ça fait beaucoup d'années que la Mairie de Barcelone, parle de changer cette avenue. Malheureusement ça va être que pour d'ici 4-8 ans! J'ai vécu pendant 11 ans ici. Depuis mon balcon j'ai vu plein de choses, entre elles des accidents. Le motif et la mauvaise signalisation, la mauvaise peinture du sol, la mauvaise distribution de la circulation et le danger du carrefour, ou les motos et les bicyclettes, veulent passer où ce n'ets pas possible. Ici vous avez une série de photos d'accidents. Combien d'accidents il peut avoir en 8 ans de plus? La négligence de la mairie et de ses bureaucrates, combien d'accidents elle couterá encore?



09/abril/2005 abans de pintar el pas de vianans actual. Carrer Sant Pau amb Ronda.


03/03/2007Sempre el mateix lloc La cantonada de l'hotel Barcelona Universal.
03/03/2007 Sempre el mateix lloc La cantonada de l'hotel Barcelona Universal.


20/03/2007 el mateix lloc 15 dies després.Sempre el mateix lloc La cantonada de l'hotel Barcelona Universal.

27/04/2007 Uns metres més endavant Al no rés del Carrer Sant Pau amb la Ronda.

31/03/2008 El mateix lloc de la foto anterior menys d'un any després.
18/03/2010 La cantonada de l'Hotel Barcelona Universal.
18/03/2010La cantonada de l'Hotel Barcelona Universal.
07/05/2010 sempre el mateix lloc, la illeta de Ronda Sant Pau amb Paral.lel.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire