8 sept. 2011

Un concierto Punki que acabó fatal y en CD/Un concert Punki que va acabar fatal i en CD/Un concert Punk qui a mal fini et un CD.


Primera linea del concierto. 29/01/2000 Cotxeres de Sants
Un concert Punki que va acabar fatal i en CD
El 29 de gener del 2000 vaig anar a fer fotos d'un concert del grup Ostia Puta, m'ho van demanar els col.legues de Radio BronKa. Es va muntar un embolic fenomenal, primer a la porta d'entrada on es van produir baralles i es va entrar a la força. Aixo no ho vaig veure, ja que feia fotos del grup. Però una vegada a dins els incidents es van reproduir per tota la sala fins arribar a l'escenari on amb molta pena la gent de seguretat de l'escenari van poder mantenir un cert ordre, sota la insistent demanda del cantant . Al final un braç trencat i osties varies...Es va fer un CD que es deia OSTIA PUTA ¿dónde estabas tu?


páginas interiores del CD
Un concierto Punk que acabo fatal y en CD.
El 29 de enero del 2000 hice fotos de un concierto del grupo Ostia Puta, me lo pidieron los colegas de Radio Bronka. Se montó un lio fenomenal, primero en la puerta de entrada donde se dieron  para entrar gratis. Eso no lo vi, ya que estaba en el escenario fotografiando el grupo. Pero una vez dentro la bronca se reprodujo por toda la sala, hasta llegar al escenario, donde más pena que gloria la gente de seguridad pudieron evitar males mayores y mantener un cierto orden, bajo la continua insistencia del cantante que amenazaba con finalizar el concierto. Al final un brazo roto y Ostias varias. Se hizo un CD que se llamó OSTIA PUTA ¿dónde estabas tu?
Un concert Punk qui a mal fini et un CD.
Le 29 janvier 2000 j'ai fait des photos pour un concert d'un groupe de musique Punk. La chose et mal partie dès le début quand des mecs arrivés à la porte voulait entrer sans payer. Moi je faisais les photos du concert, mais les incidents sont arrivés à la première ligne. Les mecs de sécurité ont réussi à maintenir l'ordre. Résultat un bras cassé et plusieurs bagarres. Le groupe a fait un CD avec les photos.

el grupo OSTIA PUTA
la cosa acabó a OSTIA limpia


¡PUNK!
¡PUNK!
el enano del concierto 
¡PUNK!
el CD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire